Hej!

Vad kul att du hittat hit. För att delta i tävlingen behöver du ha ett instagramkonto. För att delta klicka på länken nedan.
Ta gärna del av all info och tävlingsvillkor längre ner på sidan. Lycka till :-)


För delta i tävlingen:

1.       Gilla inlägget

2.       Kommentera inlägget med #defapower2023 och tagga minst en användare

3.       Följ Elektrotjänst i Skåne AB och DEFA AB på Instagram

4.       Dela detta som ett inlägg på din sida samt i din händelse/story och tagga minst en person.

Obs att du behöver vara 18 år för att delta samt att ditt konto behöver vara publikt, annars går det inte att dela.

Kom ihåg, ju fler du taggar och som delar / gillar och sedan härleds till ditt konto , ju större chans att vinna.

Tävlingen pågår till och med den 17 oktober 2023

Vinnaren genereras genom en slumpmässig dragning i en slumpgenerator vilken kommer sändas live på Instagram av @elektrotjanst den 20 oktober 2023Defa Power laddboxtävling

Årets grymmaste tävling är här!

Nu har Du chansen att vinna en DEFA Power laddbox + lastbalansering inkl installation till ett värde av ca 17.400kr inkl moms. Värdet är alltså det fullständiga värdet och inte det som brukar presenteras vid försäljning där 50% grön teknik dras av.

Laddboxen Power är Defas nya flaggskepp när det kommer till elbilsladdning. Defa Power är i absolut framkant med den senaste tekniken och designen

Läs mer om testvinnaren Defa Power HÄR

 

Lite om det praktiska:

Vinsten gäller installation i Skåne och Halland med som mest 10 mil resväg från Malmö. Befinner sig vinnaren längre bort tillkommer resekostnad.

Installationen avser en standard 11kW installation med max 10 meter installationskabel 5G2,5 samt personskyddsautomat 16A.

Defa Balancer lastbalansering måste kunna installeras i fasadmätarkåp eller elmätareskåp utan ytterligare ingrepp i elanläggningen. Tillräckligt starkt Wi-Fi måste finnas alt nätverkskabel till Balanser.

Vid tillägg utöver detta debiteras enligt gällande prislista. Prislistan och fullständiga villkor för tävlingen är följande:

Vinnaren betalar endast en bokningsavgift om 998kr + eventuella tillkommande kostnader enligt prislistan.

Tävlingen arrangeras av Elektrotjänst i Skåne AB samt Defa Sverige och är inte på något sätt sponsrad av eller administrerad av Instagram.

Vid frågor om tävlingen så kontakta Martin Adelros från Elektrotjänst på

076-3065440 eller martin@elrenovering.se    

Installationen kommer utföras av Martin Adelros som innehar auktorisation AL och är erfaren elinstallatör samt betrodd partner till Defa.


Vi förstår att det kan verka lite dubbelriktat med en tävling där man VINNER något men samtidigt kan behöva betala för tillägg. Vi har valt att ge bort en standardinstallation inom 10 mils radie från Malmö. Det är den installation vi normalt säljer mest av och det är den vi bekostar åt vinnaren.

Tillkommande prislista vi eventuella tillägg

Laddboxar är en stor del av de jobb vi gör, vi har en webbutik där all info om hur det går till från bokning till installation. Där finns även alla tänkbara kostnader som skulle kunna bli aktuella. Vi vill gärna att ni som tävlar är införstådda med vad ni tävlar om och varför installationen är begränsad. Klicka på länken nedan för all info kring bokning och priser

Vill du skicka ett meddelande?

 
Kanske du har några frågor om tävlingen eller annat

Du är mer än välkommen att skicka ett mejl så återkopplar vi

 
Du når annars på Martin på
 
Eller om du hellre vill ringa